Diensten

Tressunt Uitzendbureau heeft ijzersterke oplossingen voor uw personeels-beleid. U zoekt de juiste man op de juiste plek.

Onze diensten

Ook personeel wanneer half Nederland op vakantie is!

Tressunt Uitzendbureau heeft ijzersterke oplossingen voor uw personeels-beleid. U zoekt de juiste man op de juiste plek. Het liefst met werkervaring en goede referenties. Gaat u zelf adverteren en sollicitatiegesprekken voeren of laat u Tressunt voor u op zoek gaan? Grote kans dat wij al een geschikte kandidaat klaar hebben staan. En zo niet, dan gaan we direct met uw wensen in de hand op zoek naar de juiste kracht!

Als opdrachtgever krijgt u bij Tressunt Uitzendbureau een snelle en passende selectie uit alle beschikbare kandidaten, zowel hoog-, middel- als laagopgeleid. Dankzij ons hechte vestigingsnetwerk beschikken we over een uitgebreid bestand aan gemotiveerde krachten in allerlei sectoren. Onze persoonlijke benadering is erop gericht om voor uw organisatie de juiste mensen op het juiste moment op de juiste plek te krijgen.

Wilt u voor meer informatie of heeft u vragen? Laat u dan informeren door één van onze medewerkers. We vertellen u in een persoonlijk gesprek graag meer over onze uitgebreide dienstverlening.